[Support request] H1 missing in HOMEPAGE and Mobile Speed Loading

Home Forums Support H1 missing in HOMEPAGE and Mobile Speed Loading

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #1224828
    Stefan

    hello, i have a couple of questions. SEO tools telling me I don’t have H1 in my homepage. How to insert h1 in HOMEPAGE? And another question is about mobile speed. Is it possible to optimize websites load to under 3 sec? Because I really can’t. I tried wp fastest cache, autooptimize, async and don’t know what else and simply it’s impossible. Also when I install lightweight social buttons load time goes up.. If there is any chance to help me or advice me it would be nice. Thanks in advance!

    #1225350
    Anil

    I also highlighted this h1 issue… any update…

    #1225380
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    For the H1 missing on the home page issue, there isn’t really a set solution for this when a logo is used and the front page is the latest posts. There simply isn’t an element that makes sense to be <h1>.

    What you can do is to add a header element:
    https://docs.generatepress.com/article/header-element-overview/
    with content like this:
    <h1>Blog</h1>

    As for the mobile speed, unfortunately there isn’t too much else we can do other than our normal tips here:
    https://generatepress.com/fastest-wordpress-theme/

    Keep in mind that the speed of your site depends heavily on the quality of your hosting and all the plugins you are using.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.