[Support request] Errow while trying to save the Home Hero element

Home Forums Support [Support request] Errow while trying to save the Home Hero element

Home Forums Support Errow while trying to save the Home Hero element

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1658005
    Ian

    Hi there,

    I’ve spent hours trying to just update the home page header image (Appearance > Elements > Home Hero). When I hit save it gives an error saying ‘Oops! That page can’t be found.’. Can you please help me here? I also tried trashing the Home Hero element and now there is no way for me to get it back. See how ugly my test site looks https://srilankazone.com/ 🙁

    Thanks a ton!

    Cheers,
    Ian

    #1658180
    Ying
    Staff
    Customer Support

    Hi Lan,

    It’s because you don’t have a home page set yet 🙂
    https://www.screencast.com/t/U7sj1fDY

    You can assign a page as your home page at Settings > Reading > Your homepage displays.

    #1658234
    Ian

    Hi Ying,

    Thanks for coming back to me. What I want to achieve is, I want your Mellow site to appear with the same home page as in your sample site. However, the home page’s background image needs to change to something else. I want the latest posts to appear on my home page and not any other page. However, it doesn’t allow me to publish the Home Hero element and and gives me an error. I shared my login credentials last time and appreciate if you can help me to resolve this issue as I have a demo coming up tomorrow. Thanks in advance.

    BTW please find a screenshot of my settings here: https://www.dropbox.com/s/vuz3fz9zit144mb/Screenshot%202021-02-14%20at%209.55.41%20PM.png?dl=0

    Cheers,
    Lan

    #1658285
    Ying
    Staff
    Customer Support

    Hi Lan,

    I don’t see anything obviously in your site settings. It’s might be a server issue, this user had some issue as yours.
    https://generatepress.com/forums/topic/when-editing-or-adding-an-element-or-legacy-hook-i-get-an-error/

    And advice from Tom is to report it to your hosting.

    Let us know how it goes.

    #1658295
    Ian

    Hi Ying,

    A quick one to let you know that my host managed to fix the issue for me. Thanks for all your help.

    #1659484
    Ying
    Staff
    Customer Support

    Great! So glad to hear that 🙂

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.