[Resolved] Default featured image

Home Forums Support [Resolved] Default featured image

Home Forums Support Default featured image

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • Author
    Posts
  • #2044928
    guevara

    not working – all the images disappeared.

    #2045129
    Ying
    Staff
    Customer Support

    I don’t see the structure changed as per my instruction.

    Sorry I can’t help without your cooperation. If you run into any difficulties, just let me know.

    #2045136
    guevara

    hello Ying, i had to remove it because i would have had posts without images across the blog.. please kindly log in and check in the Element draft folder for an element titled “Copy archives – draft” i just made a sample Element so that you could see what i did.

    #2045149
    Ying
    Staff
    Customer Support

    I checked the drafted element, it looks right to me πŸ™‚

    Can you try set the other content template to draft and publish this one so I can see what’s going on?

    Let me know!

    #2045178
    guevara

    All activated

    #2045185
    Ying
    Staff
    Customer Support

    Seems working fine πŸ™‚

    #2045187
    guevara

    It has no images on the page.

    #2045223
    Ying
    Staff
    Customer Support

    It looks working normal to me, any specific page I should be looking at?

    #2045227
    guevara

    The blog page

    #2045239
    Ying
    Staff
    Customer Support

    This is what I see of your blog page:
    https://www.screencast.com/t/CdycaFvNCKM

    Everything works fine except the first post with an empty featured image.

    It’s because the featured image itself has some problem :
    https://www.screencast.com/t/akHXkEJv0

    The image URL leads to an empty pngfile:
    https://www.screencast.com/t/aoEjytnGNR

    Please go to your media library and check this image.

    #2045249
    guevara

    Many thanks Ying.

    #2045256
    Ying
    Staff
    Customer Support

    No problem πŸ™‚

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.