[Support request] Customizer not working

Home Forums Support Customizer not working

  • This topic has 9 replies, 3 voices, and was last updated 1 week ago by Tom.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #1384215
    Giedrius

    Something is wrong with you. Customizer not working normaly, header and menu not showing changes. Need to reload… layouts goes freaky… added hello elementor – work perfect. ? Were is the problem?

    #1384218
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    Any chance you can disable all plugins except GP Premium to eliminate conflicts from other plugins first?

    Let me know 🙂

    #1384221
    Giedrius

    CSV logo not working in mobile, cutting logo… everything down… whats happening?

    #1384223
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Let’s solve one issue at a time.

    Have you tried this here and see if the customizer issue is fixed?
    https://generatepress.com/forums/topic/customizer-not-working-3/#post-1384218

    #1384224
    Giedrius

    A tottaly new website, no plugins, no nothing, just you and elementor and now intalled header builder, couse with your shamless configuration I cannot do anything.

    #1384225
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Can you link me to the site in question?

    We have not had any issues reported like this.

    #1384254
    Giedrius

    Problem solved. Installed Astra theme – work like charm. Have no time to solve your problems. (P.S. all my websites was build with your theme, bur something went wrong… like I said, customizer nor uploading changes, need to reload page, csv files looks cutted in half in mobile etc… brand new WP instalation… and I don’t know why, bus Hello elementor theme works, Astra works … like old days.
    But I need to do this page fast, so no time for printscreens etc… maybe next time…

    #1384255
    Giedrius

    sorry, for mistakes 🙂

    #1384257
    Giedrius

    Maybe it with child theme? I installed old one directly to server?

    #1384279
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    It could be the child theme. The Customizer in all current versions is working exactly as it should/always has. We would need more information to debug further (screenshots even).

    Let us know if you give it another shot 🙂

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.