Black Friday Sale! Get $20 off GP Premium, $40 off our new Lifetime license, and 45% off license renewals/extensions! Learn more

[Resolved] Customizer > Blog > Featured Image Settings Not Taking Affect

Home Forums Support Customizer > Blog > Featured Image Settings Not Taking Affect

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #396851
    Maria

    Featured image settings are not taking effect. What am I missing? Featured image shows when I click “hide”; Location above title still shows the image below title; When I set the alignment to center, it displays left aligned. Help, please!

    GP Premium 1.4.3
    #396883
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    You are referring to featured image on single post?

    If so the options are in Customizer > Layout > Page Header > Single Post Header Location.

    Another option would be try the beta of the new version which makes blog options a lot better:
    https://generatepress.com/forums/topic/gp-premium-1-5/

    Let me know.

    #397367
    Maria

    Yes, that is what I was referring to, thank you. What do the settings in Customizer > Blog > Featured Images refer to? It looks like they apply to the featured images on single blog posts but the changes don’t take effect when I select the settings.

    #397403
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Customizer > Blog > Featured Images is for featured images on the main blog page.

    I would recommend trying the new beta, it makes everything simpler 🙂

    #397577
    Maria

    Thanks for your assistance, much appreciated!

    #397654
    Leo
    Staff
    Customer Support
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.