[Support request] Conflict with Elementor

Home Forums Support [Support request] Conflict with Elementor

Home Forums Support Conflict with Elementor

  • This topic has 21 replies, 3 voices, and was last updated 1 week ago by David.
Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Author
    Posts
  • #1962573
    Saskia

    Hi David, also you are looking at the staging website, please see image for the actual website where the problem also occurs. It is strange that only your plugin causes this problem. By disabeling the GP premium plugin the problem is solved… 🙂
    Printscreen

    #1962639
    Leo
    Staff
    Customer Support
    #1963093
    Saskia

    Hi I upgraded it to what is max possible, but this is not the solution…
    Could you please think with me how to solve this?
    It was not a problem before so…. why does GP Premium break Elementor?

    #1963172
    David
    Staff
    Customer Support

    Very odd – i wonder if Elementor have changed something.
    The issue only occurs when the GP Woocommerce module is active. But activating this module does not change the Woo templates at all – so there should be no issues with that.

    I am going to ask Tom to take a look – he may have some insights.

    I would also recommend opening a topic with Elementor support as the GP theme and plugins you’re using have not been updated recently, so if there is a bug it could be something they have changed.

    #1964026
    David
    Staff
    Customer Support

    We done some internal testing and fired up a local development site to see if we could replicate the issue:

    As you can see i am able to edit a product with Elementor ok.

    So i am not sure what is happening.
    I had another look at your site, and checked the developers console when Elementor fails to load the page, and it has two errors:

    2021-10-15_08-34-35

    Might be useful to pass this onto Elementor and ask them to take a look.

    Something else you may want to try is to edit a new draft product with Elementor. To eliminate there being a specific problem on that product.

    #1964038
    Saskia

    HI David, thanks for the great support
    I tried a new product, but it had the same problem also on the active website
    Ok, I will open a ticket with Elementor
    Thanks so much for checking everything!
    Kind regards Saskia

    #1964076
    David
    Staff
    Customer Support

    Let us know what they say.

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.