[Resolved] Autoptimize issues

Home Forums Support Autoptimize issues

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Leo 2 weeks, 1 day ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1281398

    Angela

    Hi there

    Firstly I just like to say thank you for a super fast and easy to configure theme! I switched this morning and it’s fabulous.

    Most issues I’ve found so far were easy to resolve or advice was already given in previous support threads so it’s been a breeze.

    There’s a couple of pieces niggling me though and I’ve not found anything in existing support threads to help so hope you can give some guidance on resolving them.

    1 – How can I remove unused CSS created by Autoptimize?

    2 – How can I eliminate render blocking resources created by Autoptimize?

    3 – Autoptimise also throws a best practice issue “Does not use passive listeners to improve scrolling performance” (mobile)

    4 – How can I reduce DOM size – I only use 1 element on the home page and posts are basically text, heading and images.

    #1281616

    Leo Customer Support

    Hi there,

    Here are our tips for Autoptimize – it’s the same settings we are using on this site:
    https://generatepress.com/fastest-wordpress-theme/

    Your questions are quite specific to the plugin itself so have you checked with their support?

    #1282242

    Angela

    Ok Thank Leo. What about the DOM questions? Any tips and advice as to how I can reduce this give I only use 1 element on the home page and posts are basically text, headings and images.
    Thanks again
    Angela

    #1282812

    Leo Customer Support

    Don’t think you need to worry about that.

    Your site loads quite fast to me and you need those content.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.