[Support request] WP Show Posts and GPP

Home Forums Support WP Show Posts and GPP

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1426630
    Mike

    Trying to get help on WP Show Posts. Only 1 of 19 issues answered in 2 months. Using GPP for 3 + years, just now trying this plugin. What about pro?

    Using GPP, classic editor, latest WP version.

    What I am seeing is NO title for the first post, duplicate titles for every other post. Image for first post, no images for the rest of the posts.

    Would be happy to buy pro if need be. Love Tom’s stuff.

    The page I need help with: https://nevisblog.com/test-posts

    #1426715
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    Don’t think I’m seeing the issue on the linked page.

    I’m seeing the title in the first post:
    https://www.screencast.com/t/9UhCdGc3b

    As for the duplicated titles, that’s the image title you are seeing:
    https://www.screencast.com/t/SyAtDAyhUZtd

    The image links aren’t showing as the first post. Try reuploading the featured image first.

    Once the image displays, the image title would disappear.

    Make sure to clear and disable the caching plugin when you are trying ot debug.

    #1426930
    Mike

    I stand corrected, I do see the title for the first post. I have updated the images as the featured posts, no luck. Strange because if you view the “Home” page you see the image just fine. https://nevisblog.com/ Could it be the plugin does not like webp images?

    #1426963
    Leo
    Staff
    Customer Support

    I’m not sure unfortunately – worth testing a different image format.

    The first image is jpg and it’s showing correctly.

    What if you clear and disable the caching plugin?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.