[Resolved] WooCommerce products don’t show up on Shop page

Home Forums Support [Resolved] WooCommerce products don’t show up on Shop page

Home Forums Support WooCommerce products don’t show up on Shop page

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #1976558
    Wendy

    Hello πŸ™‚

    I added the Woo All Products block to the Shop page (ID 3582 URL shop-2)

    as there was a second Shop page (ID 462 URL shop ) I added the Woo All Products block there too (just in case)

    Anyway, still no sign of the products. So then I put the Woo All Products block onto the Shop Page Hero. Still no products..

    Not sure what to try next. Any ideas welcomed.

    Thank you very much.

    #1976605
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    Any chance you can link us to the site in question?

    You can use the private information field:
    https://docs.generatepress.com/article/using-the-premium-support-forum/#private-information

    Let me know πŸ™‚

    #1976662
    Wendy

    I’ve sent a password reset, thank you Leo!
    It was sent to wordpress@generatepress.com

    #1976697
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Can you include the username and password in the private URL field?

    Thanks.

    #1977575
    Wendy

    Hello Leo, password and login page in the private section, thank you

    #1977642
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Hi Wendy,

    Something seems to be messing w/ the query loop of the products you’ve placed on both the pages (/shop and /shop-2)

    Can you try disabling ALL plugins except WooCommerce and GP Premium to see if it finally shows up? To check if its a plugin conflict.

    Also, if you have a child theme installed, can you try temporarily deactivating it? To check if incase its a child theme PHP snippet issue.

    Let us know. πŸ˜€

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #1978171
    Wendy

    Hello Elvin

    I’m deactivating the plugins now.

    Thank you

    #1978206
    Wendy

    Hooray it is working – not sure why?

    I deactivated then reactivated, one by one. How did that make it work a mystery. Well I’m really glad its fixed, thank you for all your input.

    One thing I did do was move the additional cart and checkout pages to Drafts, not sure whether that had anything to do with it?

    Please mark as closed/resolved. Thank you

    #1979545
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Thanks for letting us know. Glad you got it sorted.

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.