Black Friday Sale! Get $20 off GP Premium, $40 off our new Lifetime license, and 45% off license renewals/extensions! Learn more

[Resolved] Weird Favicon Behaviour

Home Forums Support Weird Favicon Behaviour

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #391712
    timo

    Hey,

    there’s a strange behaviour of the Favicon on my page http://handletteringlernen.de/.

    There is an icon at the moment, but in the console it says that it wants to load another file (which does not exist).
    In the source code you can see, that there are several link-tags linking to an old icon. I tried to delete the favicon, uploading another one. I deleted the cache, deactivated caching and optimizing plugins. But nothing worked.

    It also causes a mixed content error, when I tried to switch to https. It always wants to load that icon over http, although I changed base URLs AND reuploaded it.

    Do you have any idea whats happening there?!

    Best regards
    Timo

    GeneratePress 1.4
    GP Premium 1.4.3
    #392000
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Do you have a site icon added in Customize > Site Identity?

    If not, you likely have a plugin added which is trying to add that favicon. GP itself doesn’t have a favicon option.

    Be sure to clear your caching plugin whenever making changes as well.

    #392008
    timo

    Hey Tom,

    thanks for your answer!

    I finally found it. After searching the DB I realized that it was the menu icon (Menu Plus Addon) which was not set. But it still wanted to load it. I placed a new icon and now its working well. Damn, I nearly went crazy yesterday. My fault.

    Hopefully it will work with https, too, now.

    Thanks
    Timo

    #392014
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Glad you got it figured out! 🙂

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.