[Resolved] vacation theme link colors

Home Forums Support [Resolved] vacation theme link colors

Home Forums Support vacation theme link colors

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author
    Posts
  • #1476736
    Ketil

    Hello. Used “vacation” as starter for new site, and ran into an issue. If I make links from headers in the boxes hovering the top image, the “visited” color comes from theme-settings, as far as I can see? How can I set “visited” color for these headers to custom color (white) ?

    #1477026
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    I’m actually seeing the opposite – the link is grey by default then turn to white once I visited the link.

    Have you tried the Colors setting under the headline block?
    https://www.screencast.com/t/a6pwuggqIey

    #1477072
    Ketil

    Been tinkering with css, but don’t understand why it’s gray by default, both color and link is set to white in block.

    #1477083
    Leo
    Staff
    Customer Support

    The grey #666666 is coming from Customizer > Colors > Content > Link.

    #1477087
    Ketil

    Ok, so if I change it to white, all links turn to white?

    #1477098
    Leo
    Staff
    Customer Support

    It should. But GB’s option should overwrite it anyways.

    Are you using any caching plugins?

    #1477114
    Ketil

    I’ve set link and color to white in the block, and added “visited” class in css to be white, what do you think i need to do to always keep this header white always?

    #1477117
    Ketil

    No caching plugins

    #1477120
    Leo
    Staff
    Customer Support

    It shouldn’t be this complicated.

    Can you provide the dashboard credentials for me to take a look?

    #1477163
    Ketil

    Added

    #1477171
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Everything looks pretty good to me.

    You shouldn’t need that extra CSS though as GB already add it for you:
    https://www.screencast.com/t/rNjjdHXf

    #1477256
    Ketil

    yes, now there is no gray. I changed nothing, did you?

    #1477305
    Leo
    Staff
    Customer Support

    No I didn’t 🙂

    We are actually not allowed to make changes to a user’s site directly.

    #1477339
    Ketil

    Ok.. As long as it works, but always weird when an issue just fixes itself without any changes made. Anyway, as long as it works I’m happy, some weird cache-setting somewhere I guess.

    #1477677
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Let me know if it happens again 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.