[Support request] Use explicit width and height on image elements Issue in GTMetrix

Home Forums Support [Support request] Use explicit width and height on image elements Issue in GTMetrix

Home Forums Support Use explicit width and height on image elements Issue in GTMetrix

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #1535574
    Suraj Katwal

    I am having a problem while testing site in GTMetrix with the logo and related posts (WP Show Posts)

    SEO, WordPress Optimization, Blogging Tutorials.
    GeneratePress Tutorial: https://www.wplogout.com

    #1536423
    maxime

    Hello, same problem I was about to open a post.

    Even though in the settings I write the correct numbers in Width and Height, it doesn’t appears in the WP Show Post’s HTML images.

    #1536437
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    for the logo – try removing the Retina logo from the Customizer > Site Identity as this not required when using an SVG.

    For the WP Show Posts – setting explicit sizes in the WP Show Post settings will remove the WP src-set and the width and height attributes. You would need to leave those fields empty and set their sizes using CSS if required.

    #1536444
    maxime

    Thank you it helped for the WP Show Post 🙂

    But I already don’t have a retina logo in site identity. I just use the first section to put my logo.

    #1536477
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi Maxime can you create a new topic where you can share a link to your site so i can take a look.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.