[Support request] Uploaded theme to site, but full access not availabe?

Home Forums Support [Support request] Uploaded theme to site, but full access not availabe?

Home Forums Support Uploaded theme to site, but full access not availabe?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1528825
    Jagi

    I bought the generate press theme a few months, I am uploading it to a new site, but don’t full capabilities on it. Any reason why this is happening? My site freeaffiliatecoach.com

    #1528836
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Hi,

    I’m not sure I understand what you mean.

    Can you explain a bit further? What seems to be missing?

    Perhaps you’re pertaining to some features of GP Premium?

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #1528837
    Jagi

    Yes, some of GP Premium features are not showing up.

    #1528843
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Yes, some of GP Premium features are not showing up.

    By default, not all GP Premium modules are enabled.

    To enable a particular GP Premium module, go to Dashboard > Appearance > GeneratePress.

    You should see a list of modules. Some modules on your site are most likely deactivated.

    Simply click “Activate” on a module you want to activate to be able to use it on your site. ๐Ÿ™‚

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #1528844
    Jagi

    Thank you!

    #1528852
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Thank you!

    No problem. ๐Ÿ™‚

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.