[Resolved] Unable to use any of the GeneratePress options

Home Forums Support [Resolved] Unable to use any of the GeneratePress options

Home Forums Support Unable to use any of the GeneratePress options

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #2040861
    Hugo E

    Hello,

    I have recently purchased the premium version of the GeneratePress theme. On the local version of our website, I was able to use the theme without issue. However, when I installed the theme and the premium plugin on our live website, I could not activate any of the modules in Appearance > GeneratePress.

    For example, when I click on the button “Activate” for the Copyright module, a loading icon is shown in the blue box, but nothing happens. The same happens when I try to save my license key or when I try to import GeneratePress settings. In Appearance > Customise, I was able to make some changes. So it seems that only the Appearance > GeneratePress page does not work on our live website.

    Do you have any idea how I could fix this issue? I have already tried disabling all the cache plugins and clearing the browser cache. I also use the up-to-date theme version (3.1.0) and GP Premium plugin (2.1.1).

    #2041024
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    if you try activating a module again, and then Right Click > Inspect the page, in the developer tools > console tab, are there any red errors ?

    #2042126
    Hugo E

    Hi David,

    Thank you for your quick reply. We asked the same question to our website provider, and they were already able to fix the issue for us. Now we are able to activate all the GeneratePress modules on our live site.

    #2042294
    David
    Staff
    Customer Support

    So glad to hear that!!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.