[Resolved] unable to insert read more tag

Home Forums Support unable to insert read more tag

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #1126557
    Cristo Rey

    My site is a information site, not a blog. But I do occasionally post blog articles. I just posted a long blog article and want to use the “read more” break but it does not work. I believe it is because I have my settings as “home page is a static page” and not your latest posts. That is how I want it but then the “more” insert does not work. Only works if I change it to “your home page displays your latest posts”, and the is not what I want

    Note that I am using the classic editor.

    Don’t know if there is a work=around for this.

    #1126598
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    i went to your Blog and the latest post: ’15 Days—3 Countries–One Big Lesson!’ has a read-more being displayed – did you manage to fix this?

    #1126620
    Cristo Rey

    Well, when I look at the published result it does not show the read-more. Cleared my cache..still does not show.

    #1126694
    David
    Staff
    Customer Support

    By default the Read More only displays in the Post Archives not within the Single Post.
    Are you wanting a read more link to appear within the single post ?

    #1126926
    Cristo Rey

    Yes, that is what I was trying to do…..did not realize that it only showed in the archives.

    #1127005
    David
    Staff
    Customer Support

    Sorry couldn’t be much more help

    #1127012
    Cristo Rey

    That’s OK…nothing anyone can do about it. Thanks for your help.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.