[Resolved] Title post in archive page

Home Forums Support Title post in archive page

  • This topic has 3 replies, 2 voices, and was last updated 8 months ago by David.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1178320
    Sandro

    Sorry for my English
    I’m using GP Premium

    I have a problem with post titles in archive (or blog) pages. They stay in just one line, even when the title is long. This is a problem, specially when using a mobile device.

    You can see the problem here: https://squarci.info/sezione/immagini/ (using mobile device)
    I have also put a screenshot https://squarci.info/wp-content/uploads/2020/02/Screenshot.jpg

    Ah.. on the same topic.. I also would like to have more padding under the titles in archive pages

    Thanks

    #1178421
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    go to Customizer > Typography > Headings –> Archive Content Title (H2) and set the Line Height to at least 1

    To adjust the space between the title and content go to Customizer > Layout > Container and increase the Content Separator.

    #1178426
    Sandro

    Actually with your first advice, “go to Customizer > Typography > Headings –> Archive Content Title (H2) and set the Line Height to at least 1”, I solved both the problems (just one line for title and padding).

    So, problems solved.
    Thanks!

    #1178480
    David
    Staff
    Customer Support
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.