Cyber Week Sale! Get $20 off GP Premium, $40 off our new Lifetime license, and 45% off license renewals/extensions! Learn more

[Resolved] the customize screen is not loading.

Home Forums Support the customize screen is not loading.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #145967
    Tudor M

    Hi,

    I have a problem the customize screen is not loading.

    http://screencast.com/t/FI1irJmw

    #145980
    Tudor M

    When hitting F12 I get this error:

    content_script.js:84 Bind hotkeys
    ping?client_id=188707654478&domain=www.academiademarketing.ro&origin=1&redirect_uri=http%3A%2F%2Fst…:1 Given URL is not allowed by the Application configuration: One or more of the given URLs is not allowed by the App’s settings. It must match the Website URL or Canvas URL, or the domain must be a subdomain of one of the App’s domains.
    load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload,nav-menu&ver=4.3.1:5 POST http://www.academiademarketing.ro/ 500 (Internal Server Error)send @ load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload,nav-menu&ver=4.3.1:5m.extend.ajax @ load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload,nav-menu&ver=4.3.1:5e.PreviewFrame.e.Messenger.extend.run @ load-scripts.php?c=0&load[]=underscore,customize-base,wp-a11y,customize-controls,jquery-ui-core,jqu…:9e.PreviewFrame.e.Messenger.extend.initialize @ load-scripts.php?c=0&load[]=underscore,customize-base,wp-a11y,customize-controls,jquery-ui-core,jqu…:9e.Class @ load-scripts.php?c=0&load[]=underscore,customize-base,wp-a11y,customize-controls,jquery-ui-core,jqu…:7f @ load-scripts.php?c=0&load[]=underscore,customize-base,wp-a11y,customize-controls,jquery-ui-core,jqu…:7f @ load-scripts.php?c=0&load[]=underscore,customize-base,wp-a11y,customize-controls,jquery-ui-core,jqu…:7e.Previewer.e.Messenger.extend.refresh @ load-scripts.php?c=0&load[]=underscore,customize-base,wp-a11y,customize-controls,jquery-ui-core,jqu…:10refresh.d @ load-scripts.php?c=0&load[]=underscore,customize-base,wp-a11y,customize-controls,jquery-ui-core,jqu…:10(anonymous function) @ load-scripts.php?c=0&load[]=underscore,customize-base,wp-a11y,customize-controls,jquery-ui-core,jqu…:10(anonymous function) @ load-scripts.php?c=0&load[]=underscore,customize-base,wp-a11y,customize-controls,jquery-ui-core,jqu…:10j @ load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload,nav-menu&ver=4.3.1:2k.fireWith @ load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload,nav-menu&ver=4.3.1:2m.extend.ready @ load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload,nav-menu&ver=4.3.1:2J @ load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload,nav-menu&ver=4.3.1:2

    #145983
    Tudor M

    I resolved my problem it was caused by

    WP User Avatar
    Use any image from your WordPress Media Library as a custom user avatar. Add your own Default Avatar.

    #146049
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Glad you found the problem plugin 🙂

    For other experiencing the same issue, we have an article here that can help you figure out the cause: https://generatepress.com/knowledgebase/debugging/

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.