Black Friday Sale! Get $20 off GP Premium, $40 off our new Lifetime license, and 45% off license renewals/extensions! Learn more

[Resolved] Sticky Menu not working on mobile

Home Forums Support Sticky Menu not working on mobile

  • This topic has 7 replies, 2 voices, and was last updated 3 years ago by Leo.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #431850
    Kle

    Hi there.

    The sticky menu on my site doesn´t work on mobile. It does appear as sticky when scrolling up (my settings), but if clicked, no Menu appears, nothing happens.

    How can this be fixed?

    I included a link to my site, username and password.

    Thank you.

    #431979
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    I just tried unchecking the Hide when scrolling down option and the sticky menu still works?

    Can you give it another shot?

    #432734
    Kle

    Hi Leo,

    Unchecked the hide when scrolling down option and still doesn´t work in the mobile menu, scrolls and averything but if clicked nothing happens, the menu doesn´t open.

    #432794
    Leo
    Staff
    Customer Support

    So the option is unchecked right now?

    I was able to get it to work using browser resize: https://s33.postimg.org/u0do3mpan/2017-11-24_0847.png

    Is it not working when you use cellphone only?

    #432825
    Kle

    Thank you for checking that out Leo.

    Only on cellphone, when using the site with a computer works perfectly. The option not to hide when scrolling down is on and still on my phone doesn´t work the menu. I´ve been trying to figure out what can be causing this but I really don´t know, and wonder why on your phone works well. I´m using Chrome on my mobile, Android and Motorola.

    Maybe some plugin or css conflicts? I removed (temporarily) all my custom css and that didn´t seemed to fix it.

    #432834
    Leo
    Staff
    Customer Support
    #432875
    Kle

    I think I found the culprit: Auto hide admin menu bar. A plugin I use to preview my site without the admin bar on top.

    I deactivated it and now the scrolling/menu works perfectly. At first I thought it was something else because I been using that plugin for a while without conflicts.

    Thank you Leo: )

    #432917
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Ahh ok. That’s why it was all funky when I logged in.

    Glad you found the solution!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.