[Resolved] SSL problem background images

Home Forums Support [Resolved] SSL problem background images

Home Forums Support SSL problem background images

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #589186
    Erik

    Hi,

    Can you help me please.

    I’ve some mixed content, website loaded over https:// but 3 background-images (body, header and sidebar widget) requested an insecure image with http://

    The most wrong URL’s i’ve changed in the database but i can’t find this wrong http:// images.

    Can you tell me in which table i need to change this?

    Thanks,

    Erik

    GeneratePress 2.1.2
    GP Premium 1.6.2
    #589254
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Hi Erik,

    You can use a plugin like this to mass search/replace URLs in your database: https://en-ca.wordpress.org/plugins/velvet-blues-update-urls/

    Otherwise, you can re-upload the background images in the Customizer. However, this will require your URLs in “Settings > General” to be set to https.

    #589321
    Erik

    Thanks Tom but i can’t fix it. The problem is the childtheme i think, when i switch this off there is no problem.
    The backgroundimages form body, content and sidebar refer to a wrong http:// link from the original website on anothet domain. I’ve tried everything, switch the theme, uploade new images on both themes, try to find the url in the database, i can’t fix the problem. I hope you have a solution.

    Thanks a lot

    #589331
    Erik

    I’ve found the wrong url’s and fixed the problem, thanks!

    #589436
    David
    Staff
    Customer Support

    Glad to heat you got it resolved Erik

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.