[Resolved] Site URL issue.

Home Forums Support [Resolved] Site URL issue.

Home Forums Support Site URL issue.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1652755
    Juned

    Hi,

    Pls help me to fix this issue:

    My site’s home page link has changed and I am unable to find the solution.
    When I am browsing for my primary site’s url, then the other url (sub-category url) is appearing.

    How do I rectify this?

    #1652972
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    i am not sure i understand, if i go to your product category page ( second link ) and click the Home page it returns me your first link ( as expected ).

    #1652981
    Juned

    Hi,

    Yeah, now it’s redirecting to home page, but earlier (that time) it was redirecting to subcategory page (2nd link).

    Might be Redirection issue? (I cleared the caching).

    There was some issue. I thought you will be able to detect the issue why it happened?

    Thanks.

    #1653380
    David
    Staff
    Customer Support

    The theme doesn’t do anything with URLs or redirects – that would be controlled at a server level or a plugin. Can’t unfortunately say which it is and even if it were redirecting for me then i couldn’t tell where the cause would be coming from.

    If it happens again then try rebuilding the permalinks, by going to Settings > Permalinks and clicking Save Changes.

    #1653396
    Juned

    Thank you very much.

    I was not able to understand what should I do, hence I approached you.

    Thanks a lot for your valuable suggestion. I will follow this.

    #1653434
    David
    Staff
    Customer Support

    Glad to be of help 🙂

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.