[Resolved] Site Library: Import is not working (no content, no sites)

Home Forums Support [Resolved] Site Library: Import is not working (no content, no sites)

Home Forums Support Site Library: Import is not working (no content, no sites)

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #1618190
    Thomas

    Hi,

    i’ve gone through several things before i wrote this ticket. I’m on Windows 10, with apache, php 7.4 and mysql. I installed a fresh wordpress site (version 5.6) and everything is clean, without any plugins or changes.

    I added the generate press theme and installed generatepress premium afterwards. Then i try to add something from the site library. Everything works fine without errors, but there is no demo content installed or pages added to the installation.

    I’ve checked all settings (https://docs.generatepress.com/article/error-codes-importing/#server-error-500) and tried it several times but it’s always the same: no demo content. Serverlogs and Sitelogs are empty. When enabling debugging in wordpress i got the following messages:

    [14-Jan-2021 11:35:25 UTC] PHP Notice:  Trying to access array offset on value of type bool in D:\Devtools\amp\www\page\wp-content\plugins\gp-premium\sites\classes\class-site.php on line 797
    [14-Jan-2021 11:35:25 UTC] PHP Notice:  Trying to access array offset on value of type bool in D:\Devtools\amp\www\page\wp-content\plugins\gp-premium\sites\classes\class-site.php on line 798
    [14-Jan-2021 11:35:25 UTC] PHP Notice:  Trying to access array offset on value of type bool in D:\Devtools\amp\www\page\wp-content\plugins\gp-premium\sites\classes\class-site.php on line 799
    [14-Jan-2021 11:35:35 UTC] PHP Warning:  XMLReader::read(): file:/D:/Devtools/amp/www/page/wp-content/uploads/2021/01/content-4.xml:1: parser error : Document is empty in D:\Devtools\amp\www\page\wp-content\plugins\gp-premium\sites\libs\wxr-importer\WXRImporter.php on line 355
    [14-Jan-2021 11:35:35 UTC] PHP Warning:  XMLReader::read(): � in D:\Devtools\amp\www\page\wp-content\plugins\gp-premium\sites\libs\wxr-importer\WXRImporter.php on line 355
    [14-Jan-2021 11:35:35 UTC] PHP Warning:  XMLReader::read(): ^ in D:\Devtools\amp\www\page\wp-content\plugins\gp-premium\sites\libs\wxr-importer\WXRImporter.php on line 355
    [14-Jan-2021 11:35:36 UTC] == Start mapping menu locations ==
    [14-Jan-2021 11:35:36 UTC] PHP Notice:  Undefined offset: 21 in D:\Devtools\amp\www\page\wp-content\plugins\gp-premium\sites\classes\class-site-helper.php on line 430
    [14-Jan-2021 11:35:36 UTC] PHP Notice:  Undefined offset: 21 in D:\Devtools\amp\www\page\wp-content\plugins\gp-premium\sites\classes\class-site-helper.php on line 431
    [14-Jan-2021 11:35:36 UTC] 21 -> 
    [14-Jan-2021 11:35:36 UTC] PHP Notice:  Undefined offset: 21 in D:\Devtools\amp\www\page\wp-content\plugins\gp-premium\sites\classes\class-site-helper.php on line 430
    [14-Jan-2021 11:35:36 UTC] PHP Notice:  Undefined offset: 21 in D:\Devtools\amp\www\page\wp-content\plugins\gp-premium\sites\classes\class-site-helper.php on line 431
    [14-Jan-2021 11:35:36 UTC] 21 -> 
    [14-Jan-2021 11:35:36 UTC] == Start mapping front and blog pages ==
    [14-Jan-2021 11:35:36 UTC] PHP Notice:  Undefined offset: 123 in D:\Devtools\amp\www\page\wp-content\plugins\gp-premium\sites\classes\class-site-helper.php on line 509
    [14-Jan-2021 11:35:36 UTC] PHP Notice:  Undefined offset: 123 in D:\Devtools\amp\www\page\wp-content\plugins\gp-premium\sites\classes\class-site-helper.php on line 510
    [14-Jan-2021 11:35:36 UTC] 123 -> 
    [14-Jan-2021 11:35:36 UTC] == Start mapping front and blog pages ==
    [14-Jan-2021 11:35:36 UTC] PHP Notice:  Undefined offset: 127 in D:\Devtools\amp\www\page\wp-content\plugins\gp-premium\sites\classes\class-site-helper.php on line 509
    [14-Jan-2021 11:35:36 UTC] PHP Notice:  Undefined offset: 127 in D:\Devtools\amp\www\page\wp-content\plugins\gp-premium\sites\classes\class-site-helper.php on line 510
    [14-Jan-2021 11:35:36 UTC] 127 -> 
    [14-Jan-2021 11:35:36 UTC] == Start mapping element locations ==
    [14-Jan-2021 11:35:36 UTC] PHP Notice:  Undefined offset: 67 in D:\Devtools\amp\www\page\wp-content\plugins\gp-premium\sites\classes\class-site-helper.php on line 593
    [14-Jan-2021 11:35:36 UTC] PHP Notice:  Undefined offset: 68 in D:\Devtools\amp\www\page\wp-content\plugins\gp-premium\sites\classes\class-site-helper.php on line 593
    [14-Jan-2021 11:35:36 UTC] PHP Notice:  Undefined offset: 495 in D:\Devtools\amp\www\page\wp-content\plugins\gp-premium\sites\classes\class-site-helper.php on line 593
    [14-Jan-2021 11:35:36 UTC] PHP Notice:  Undefined offset: 496 in D:\Devtools\amp\www\page\wp-content\plugins\gp-premium\sites\classes\class-site-helper.php on line 593
    [14-Jan-2021 11:35:36 UTC] PHP Notice:  Undefined offset: 1324 in D:\Devtools\amp\www\page\wp-content\plugins\gp-premium\sites\classes\class-site-helper.php on line 593
    [14-Jan-2021 11:35:36 UTC] == Start mapping element exclusions ==
    [14-Jan-2021 11:35:36 UTC] PHP Notice:  Undefined offset: 68 in D:\Devtools\amp\www\page\wp-content\plugins\gp-premium\sites\classes\class-site-helper.php on line 627

    I think the problem might be within the xml cause it seems to be empty.

    I really appreciate any kind of help. Thanks in regards!

    #1618241
    Thomas

    Update: it’s now working.

    My workaround:
    1. remove the downloaded site with the site library in wordpress
    2. delete all files in wp-content/uploads (my installation was fresh so no problem at all)
    3. download the template again.

    Why the xml error disappeared: i don’t know. I didn’t changed any configuration or setting.

    #1618319
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    odd one that – but i am glad to hear you have resolved the issue.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.