[Resolved] Site doesn’t load elementor page.

Home Forums Support Site doesn’t load elementor page.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1480316
    Yaroslav

    Hi! I had GP theme with Yoga template installed previously, but then I removed it, set Elementor Hello theme and made the Home page with Elementor (imported Envato template).

    Now I have trouble when trying to load this page – I have a Yoga template (messed up) instead of new Elementor’s page.

    I tried to clear the cache with plugins, it worked a few times but then not. Please check my site:
    http://bcatalog.com.ua/

    It behaves very strangely, it loads the proper page from time to time but then loads the Yoga template again.

    How to clean up this old GP template completely?

    Thanks!

    Yaroslav.

    #1480813
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    I just checked the site and everything on that page is coming from Elementor now – I can hardly tell it’s using GP.

    I assume this issue is already resolved?

    #1484523
    Yaroslav

    Hi Leo! Thanks for your reply!

    Unfortunately, GP theme is still there. When I press Ctrl – Shift + R it appears (on my laptop and on client’s too).
    Please see the screenshot attached.

    https://ibb.co/c371y3j

    I’ve already deactivated all plugins that could cause this behaviour, but it’s still there πŸ™

    Please help!

    #1484602
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    looks like a server level issue related to HTTPS vs Non-HTTP Site.
    If i visit using HTTPS – and force past the unsecured notice i see your new site.
    If i visit without the HTTPS – i see the old site.

    You need to ensure your SSL is setup correctly.

    #1485474
    Yaroslav

    Thank you! I’ve installed the SSL Certificate and it helped πŸ™‚

    #1486177
    David
    Staff
    Customer Support
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.