[Resolved] Search Box taking me to another site

Home Forums Support Search Box taking me to another site

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Author
    Posts
  • #1301815
    Tibs

    The Navigation Search Box on my staging site seems to be broken.

    Whenever I type anything in it, it takes me to another site.

    How can I solve this?

    P.S. Please don’t disclose my site in forums.

    #1303888
    Tibs

    Also, is there a way to move menu hamburger to right of logo: http://prntscr.com/snp95g

    #1303896
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    Any chance you can disable all plugins except GP Premium to eliminate conflicts from other plugins first?

    Let me know 🙂

    #1303900
    Tibs

    I’ve disabled all of the plugins except for GP Premium and the problem is still there:

    Whenever I search in the navigation search box, it takes me to other site.

    #1303904
    Leo
    Staff
    Customer Support

    This cannot be a theme issue. The search you are using is a WordPress search as well.

    Have you added any custom functions at all?

    #1303906
    Tibs

    I only added custom CSS in customize options.

    Would you like for me to create you an account on the site?

    #1303912
    Leo
    Staff
    Customer Support

    This isn’t something the theme support can help unfortunately.

    Do you get the same issue if you activate a twenty series WP theme to test?

    I would recommend checking with your hosting support to see if there are some redirect set up.

    #1303917
    Tibs

    Negative.

    Whenever I activate Twenty Series theme and use search function, it works perfectly.

    #1303921
    Leo
    Staff
    Customer Support

    The theme itself really has no way of redirecting the search (it has no idea what that other URL is) – our support forum would be flooded with this issue if that’s the case.

    Can you disable all plugins in the staging site and let me have a look?

    Please also activate a parent theme if you are using a child theme.

    #1303951
    Tibs

    Sure!

    Sent login information to support@generatepress.com

    #1303959
    Leo
    Staff
    Customer Support

    I just checked your site and didn’t see the previous search bar so I added a search widget inside the header widget area and searched for “rifle” and it functions correctly without redirection.

    Can you give it a shot?

    #1303999
    Tibs

    I tried it and it doesn’t work. Could you check again?

    #1304041
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Not sure if I understand.

    Looks like all the plugins are enabled again.

    When I tested it last time, all the plugins were disabled and there was no search bar visible so I added a search widget in the header widget area.

    I then typed Rifle as keyword to search and everything worked correctly.

    Did you test that out?

    #1304093
    Tibs

    I think I found the problem, Leo.

    Whenever I deactivate all plugins and use search box, it works.

    However, when I activate only 1 plugin (GP Premium) and use search box, it takes me to the other site.

    Could it be possible that the other site is using same license key or something?

    #1304096
    Leo
    Staff
    Customer Support

    There is nothing in GP Premium which has any redirection setup.

    Have you considered that the Navigation Search Box you’ve added as a hook element is the issue?
    https://docs.generatepress.com/article/hooks-element-overview/

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.