[Resolved] Putting Menu Below Page Header

Home Forums Support Putting Menu Below Page Header

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  Tom 3 years, 6 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #213613

    Steve

    I keep feeling that I’m missing something easy. I’m working on a one-page site and I’m absolutely thrilled with GP and the add-ons. I’m using a static page and a sticky menu.

    Actually, it looks fine now, but I “think” having the menu below the page header might improve it. Is there a reasonably direct way to do this.

    This is a test site, but here’s the link: Test Site

    Thanks for any help…..
    Steve

    (Now on to working on dot navigation)

    #213621

    Tom Lead Developer

    Hi Steve,

    Why not upload your header in “Customize > Site Identity”, then set your navigation position to below the header?

    Let me know 🙂

    #213714

    Steve

    Tom,

    I’ll admit this sounds crazy, but here’s what I see:

    First, if I disable the page header on the standard page editor, it doesn’t go away. It does go away, if I actually remove the link in the page header section. OK No problem.

    When I go to the Customize>Site Identity section and upload the header (I assume as a Logo?) nothing happens – i.e. no header. No change at all. The image is 960 x 120 if that matters.

    I’ve been messing with Generator, if that matters, but not today.

    Thanks for your help.

    Steve

    #213739

    Tom Lead Developer

    It looks like you’ve disabled the header using the Disable Element add-on, which is why the logo won’t display.

    It also doesn’t look like you’re using Page Header – it looks like you’ve added the top image inside Elementor.

    #213748

    Steve

    A light goes off – albeit slowly. I thought, erroneously, the “Disable Header” was referring to the page header. Now I see I was wrong. When I unchecked the box everything worked!

    FWIW, I had not used Elementor.

    Thanks for the help.

    Steve

    #213774

    Tom Lead Developer

    Glad that it’s working! 🙂

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.