[Resolved] Publishing Failed Error

Home Forums Support Publishing Failed Error

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1191110
    Michael

    Hi guys,

    I am now getting this error again every time I try to update my shop page. I have turned every plugin off to troubleshoot, and cleared caches, but none of this has helped. I’ve also deleted the Ecwid widget from the Shop page. I have no idea how to fix this. If you are able to help me work out what is going on that would be very much appreciated:

    https://www.dropbox.com/s/hjkkr1valzk42hv/update-error.jpg?dl=0

    Thank you very much.

    Michael.

    #1191127
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    That looks like it’s just a static page. Is it just happening on that page?

    What if you restart it and copy and paste the content over to a view page?

    This shouldn’t be a theme issue so I’m not sure how much we are able to help.

    #1191185
    Michael

    Hi Leo, thanks very much for your suggestion. I tracked it down…. finally…. through installing classic editor and then copying and pasting in the code section by section – it was the PositiveSSL trust seal javascript. Again totally weird because it was working fine up until 2 days ago, and I had not changed it. Anyway, I have removed the javascript and just inserted the PositiveSSL png in its place. Not as trustworthy I guess, but what to do…..

    #1191327
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Glad you’ve figured out 🙂

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.