[Resolved] Problems with Split Theme

Home Forums Support Problems with Split Theme

  • This topic has 11 replies, 2 voices, and was last updated 4 months ago by David.
Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #1455007
    Jeesu

    Hi
    I’m using the Split theme.
    The desktop screen works well, but I can see ‘Menu Item Sperator’ in the header on the tablet screen and nothing on the mobile screen when I press the ‘Menu’ button.

    PS. When I downloaded the theme, I saw a 400error message in step 2, so I only finished step 1.
    I don’t know if there’s a problem with it.

    I can’t find a place to have a private consultation at Generatepress.
    I hope I’m right to ask a question here.
    I am not very good at English, so it is a little difficult to ask and interpret the answers, so I hope that there will be an easy and simple answer if possible. Thank you.

    #1455180
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    please reply and add a link to your Site in the Private Information field.

    #1455223
    Jeesu

    Hi David,
    I tried a few things to check if it was a problem of 400 error.
    There was no problem when the first stage was installed.
    It seems to be a problem caused by the installation of step 2 not completed due to 400 error.

    So I think I have to change the question.
    “What should I do to solve the 400 error problem?”

    #1455300
    David
    Staff
    Customer Support

    This article explains how to fix the missing menu on mobile:

    https://docs.generatepress.com/article/off-canvas-panel-overview/#empty-off-canvas-navigation

    TLDR – go to Appearance > Menus. Select the menu you want to display, and check the Off Canvas Panel location.

    #1455331
    Jeesu

    Thank you, David
    I did it the way you told me.
    Now I can see the menu on mobile.
    But I see ‘Menu Item Saperator’ that should not be seen on tablets and mobiles.

    #1455347
    David
    Staff
    Customer Support

    I am not seeing that on the mobile menu:

    #1455548
    Jeesu

    I have checked that this problem only occurs within the dashboard> appearance> costomizer.
    It’s a problem that the dashboard screen and the actual screen are different, but it doesn’t matter because there’s no problem with people accessing my site. (but something bothers me.)
    Let me know if you know why this looks different.
    Even if there is no way, I’ll take it that way.
    Thank you.

    #1455566
    David
    Staff
    Customer Support

    The issues within the customizer is that it renders the menu HTML differently – so Custom Classes such as the one the Split Menu Item uses cannot be styled.

    #1455596
    Jeesu

    If I understand correctly, this is a kind of nonexistent problem?
    It’s the limit of the customizer, right?
    It’s a rough idea, right?

    #1455598
    David
    Staff
    Customer Support

    Thats correct – the problem only shows in the Customizer. It will be 100% ok on the live site.

    #1455604
    Jeesu

    Okay, I got it!
    I can feel your consideration of me as much as possible.
    The translator has only little problem understanding your words.
    Thank you sosososososo much!

    #1455641
    David
    Staff
    Customer Support
Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.