[Resolved] Problems showing category

Home Forums Support Problems showing category

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #434867
    Anabel Ávila

    I recently upgraded some plugins and I’ve realised that one of the categories was not showing.

    After deactivating some plugins I found that when I activate either Content egg, Contact form 7 or cookie notice, the category stops working.

    I don’t know what to do,

    GP Premium 1.5.5
    #435011
    Anabel Ávila

    After some time I found out that the recent GP Premium plugin update is messing with some other plugins like lazy load, scripts to footer, and it’s causing some pages to not load properly.

    If you need more info let me know.

    #435106
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    Are you able to specify which plugin is causing the trouble?

    You have a couple console errors I can see which are not caused by GP. You can see it by right click on your page, choose inspect then see the Console tab.

    Try disable non-GP premium plugins one by one and see which one is causing the trouble.

    #435317
    Anabel Ávila

    Well, if I let GP Premium activated I cannot activate the ones I wrote on the first post…

    #435767
    Leo
    Staff
    Customer Support

    We would really need to see the problem live to be able to tell if it’s a GP problem or problems from other plugins unfortunately.

    All three of them cause conflict?

    Can you try with just GP and one of them activated?

    #435775
    Anabel Ávila

    Comet cache was causing the problem.
    When I first enabled plugin css was loading from cache
    We have to first disable cache
    Then enable plugin then enable cache.

    That is what my tech told me.

    Thanks!

    #435799
    Leo
    Staff
    Customer Support
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.