Black Friday Sale! Get up to $40 off GP Premium!Learn more

[Resolved] Problemas with the new version of GeneratePress

Home Forums Support Problemas with the new version of GeneratePress

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #454508
    Francisco

    Good aferternoon.

    I have a problem with one of my blog (www.recetasliterarias) after the last version of GeneratePress. One of the posts dissapear y goes under the others in the Home.
    You can see in a very short video I´ve recorded: https://www.useloom.com/share/816a22510d8a4c26bef233d406925e34

    Once I desactivate GP Premium, there´s no problem.

    Do you konw why?
    Thanks

    GeneratePress 2.0.1
    GP Premium 1.5.6
    #454643
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    That’s weird. We haven’t had this issue reported before.

    Can you try #1 here to eliminate plugin conflict first?
    https://docs.generatepress.com/article/debugging-tips/

    If this doesn’t help then can you activate GP premium so we can see the problem live?

    You can set up a staging site so your current site will stay working.

    Let me know.

    #454717
    Francisco

    Thank you, Leo.

    Before following your instructions, I tried to delete the appointment that opened one of the posts and it worked. 🙂
    It seems that now it is going well.

    But for reasons that I do not know, to this blog of mine does not suit the latest update of GeneratePress. I have other blogs and they have no any any problems.

    Happy Holidays
    regards

    #454738
    Francisco

    I tried to delete the appointment…

    I mean “quote”

    #454874
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Glad you worked it out!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.