[Resolved] Problema con el header en pagina principal

Home Forums Support [Resolved] Problema con el header en pagina principal

Home Forums Support Problema con el header en pagina principal

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1550575
    Daniel

    Hola, he creado un element para añadir un header a mi web, con una imagen de fondo y el menu en merged. Me funciona en cualquier pagina, excepto en la principal.
    Alguien sabe porque puede ser?
    Muchas gracias de antemano

    #1550623
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Hi,

    Can you check your Elements list if there are other Header Elements that may be in conflict with the one you just created?

    Also, any chance you can link us to the site in question? So we could check what may be causing the issue.

    You can include the site details on the Private Information textfield. Thank you. 🙂

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #1550634
    Daniel

    Hola!
    thank you. Solo tengo un element creado i es para el header
    He añadido las urls en private information.

    Gracias!

    #1550665
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Can you provide screenshots of the Header element’s Display rule?

    The Display rule seems to have excluded the front page or the location wasn’t set to “Entire Site”.

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #1550684
    Daniel

    Hello
    Te he puesto el link de la foto en la informacion privada
    Gracias!

    #1550836
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Thank you. 🙂

    Can you change the rule “Page – Home” to “Front page”?

    As shown here: https://share.getcloudapp.com/qGulyA5E

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #1551268
    Daniel

    OHHH thank you! It’s works
    What a mistake I have made, with how easy it is!
    Really thanks

    #1556999
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    OHHH thank you! It’s works
    What a mistake I have made, with how easy it is!
    Really thanks

    No problem. Glad to be of any help. 🙂

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.