[Resolved] Problem with the sub-menu

Home Forums Support Problem with the sub-menu

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #1425125
    Robert

    Hi

    I have a problem with the sub-Menu “PROJEKTY -> Linki”;
    on the desktop it works corect

    but on mobile it dont redicect to the corect URL

    Kr
    Robert

    #1425329
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    Have you solved this?

    Looks like it the link goes to another domain/non-GP site on both desktop and mobile for me.

    #1425396
    Robert

    Hi

    yep – it should goes on PROJEKTY -> Linki, on both (desktom + mobile),
    to a other domain

    how it is passible that on desktop it works corect but not on the mobile ?

    thx
    KR
    Robert

    #1425418
    Robert

    Hi Again – Im not sure but on this moment I think tre reason for my problem could be the A records on the DNS’s

    I’ll chceck now this

    thx
    Robert

    #1425437
    Leo
    Staff
    Customer Support
    #1426087
    Robert

    Hi

    we checked now the DNS setting and they are corect…

    I have a problem with the sub-Menu “PROJEKTY -> Linki”;
    on the desktop it works corect

    but on mobile it dont redicect to the corect URL

    #1426638
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Any chance you can disable all plugins except GP Premium to eliminate conflicts from other plugins first?

    Let me know 🙂

    #1427663
    Robert

    Hi

    I found the problem: a wrong re-directing on the side of the old server…

    Thx for Your time!

    kr
    Robert

    #1427994
    Leo
    Staff
    Customer Support
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.