[Support request] Problem with the featured image, look at the picture

Home Forums Support Problem with the featured image, look at the picture

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Tom 3 years, 6 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #214695

    Pankaj Sharma

    http://prntscr.com/c0j659 In this first picture, it looks good on the front page, where all the posts are visible.

    But whenever I open or click any post it looks like this http://prntscr.com/c0j7dy

    it looks so bad. Why it is happening please help.

    I am using Freelancer theme.

    And on my other blog iblogdaily.com “back to top” button is not working.

    #214784

    Tom Lead Developer

    Hi there,

    Try changing the Single Post Page Header position in “Customize > Layout > Page Header”.

    As for the back to top button, your site has a JS error that might be caused by another plugin you’re using, or it’s being broken by Autoptimize:

    Uncaught ReferenceError: WPGroHo is not defined

    #215027

    Pankaj Sharma

    Thanks It worked, and feature image problem is fixed.
    What to do for back to top button, You are right about Autoptimize plugin. I want to pass the google speed test. Please help.
    Thanks Again 🙂

    #215050

    Tom Lead Developer

    You’ll need to find the plugin causing the issue.

    Basically, deactivate each plugin one by one and clear the Autoptimize cache after each deactivation.

    Once the problem plugin is deactivated, the back to top button will work again.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.