[Support request] Problem changing fonts

Home Forums Support [Support request] Problem changing fonts

Home Forums Support Problem changing fonts

  • This topic has 32 replies, 4 voices, and was last updated 2 months ago by David.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 33 total)
  • Author
    Posts
  • #1991571
    Enrico

    Hi there.
    I apologize for my English, I know it’s not the best…
    After update GP to the last version (3.1.0) I’m not able to change fonts.
    Before, I changed the fonts as yuo suggested here: https://docs.generatepress.com/article/adding-local-fonts/
    Today I tried to modify my website, but I’m not able to change the fonts.
    I’m not able to change system fonts, too.
    Please, may you help me?
    Thank you.

    #1991602
    Ying
    Staff
    Customer Support

    Hi Enrico,

    Haven’t got any report like this yet, we’ll need to do some debugging process.

    Can you try disable all plugins and switch to parent theme see if the issue still exists?

    Let me know πŸ™‚

    #1991617
    Enrico

    Sure. You can do all you want, but don’t crash my website πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚

    #1991627
    Ying
    Staff
    Customer Support

    Maybe start a staging site is a safer way to go? After all I don’t want to crash your live site as well.. lol

    #1991642
    Enrico

    Unfortunately I’m a beginner in this case. I’m not able to do a staging site πŸ™

    #1991671
    Ying
    Staff
    Customer Support

    Usually your host should be able to create a staging site for you, if not, you can use a plugin like WP staging to create it.

    Once the staging site is created, send us the admin log in using the private info field, we will be doing testing on that staging site.

    Keep us updated!

    #1991792
    Enrico

    Thank you.
    The staging site is ready now.
    See the login details below.

    #1991827
    Ying
    Staff
    Customer Support

    Hi Enrico,

    I noticed that there’s no variants set for the fonts.

    Can you try activate the google fonts, then add a variant to it like this for all 3 fonts:
    https://www.screencast.com/t/XgjEvfLSfyoS

    Then remove the variant, deactivate the google fonts, the typography should work. (It’s working now on staging site)

    Let me know if you need further assistance πŸ™‚

    #1991899
    Enrico

    As usually, you are geat!
    It works weel now.
    Thanks a lot!
    Enrico

    #1991901
    Ying
    Staff
    Customer Support

    You are welcome Enrico πŸ™‚

    #2003474
    Enrico

    Hello Ying,
    I’m sorry to reopen this tiket, and to be here again…
    I realize just now that the issue is still there.
    Following your suggestions I can change the fonts, but it works well only in the back-end.
    The fonts doesn’t change in the front-end.
    May you have a look, please?
    Thanks a lot!

    #2003685
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    can you share a link to your site?
    NOTE: When a topic is resolved we remove all private information. I have changed the topic to Unresolved so you can access the Private info field again

    #2003700
    Enrico

    Sure David,
    Thanks for helping me!

    #2003734
    David
    Staff
    Customer Support

    Your child theme is not working correctly. If you go to Appearance > Themes you will see the Incomplete warning.
    Can you try installing a new Child Theme ?

    #2004002
    Enrico

    Yes please!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 33 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.