[Resolved] Primary Navigation suddenly doesn't display

Home Forums Support Primary Navigation suddenly doesn't display

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #301344
    Wendy Peck

    Using latest GP plus GP Premium.

    I have bruises from banging my head over this one. I had the header and menu all styled. All is well. Changed the logo image, and the primary nav disappeared. It’s there. I can see it, edit it, etc in Appearance Menu. I’ve tried disabling, and re-enabling the menu. If I set the Main Menu as the secondary menu, it displays, but when I change it back to primary, gone. Replaced the logo. Shut down the browser. Using Chrome, but same in FF.

    I’ve basically lost the nav. At one point, I saw a display:noen flash by when I was inspecting it, but I cannot replicate that. When I set it to sticky, the sticky menu appears, but the primary is still empty space.

    I have a few of my css styles, but have eliminated anything there. Have not modified the templates in any way, other than through the Customizer.
    You can see it at (removed) I am open to any suggestions. I can’t think of anything else to try.

    #301345
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi Wendy,

    Can you check the disable element setting for that page?
    https://docs.generatepress.com/article/disable-elements-overview/

    Let me know.

    #301346
    Wendy Peck

    OMG: I was smart enough to check another browser, but not another page. That was brilliant on your part. A little less so on mine. It’s fine now. Just my bruised pride now. I’m going to remove the link, if I can, before I mark resolve.

    Thank you so much. You are wonderful.

    #301347
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Easy one to miss. You’re very welcome 🙂

    #320394
    Joseph

    I just migrated this site live, https://freedomfactor.org/
    As you will notice the static logo is tiny. This logo was added to the sticky menu (Generate-Menu-Plus 1.15) and set to both static and sticky. Everything was fine until migration.
    The only CSS I’m using is for the logo resizing:

    /* Increase Logo Size */
    .main-navigation .sticky-logo,
    .main-navigation .sticky-logo img {
    height:60px;padding-top:8px;
    }

    On the scroll down, the logo is sized correctly.
    Should I reinstall the menu-plus plugin?

    Any help is appreciated.

    Thanks!!

    #320404
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi Joseph,

    The sticky navigation/logo code was vastly improved in the latest update.

    Try backing up the CSS code you have currently, then you can remove them, then use the option in Customizer > Layout > Sticky Navigation > Menu Item Height to tweak it.

    Definitely let us know if you need some more tweaking. Please open a new topic with a link to your site 🙂 Thanks!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.