[Resolved] Premium plugin disappeared

Home Forums Support [Resolved] Premium plugin disappeared

Home Forums Support Premium plugin disappeared

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1128145
    Lisa

    Hi Guys,

    Thanks again for such a great plugin & theme. I’m using the Exhibit theme on GeneratePress theme 2.4.1 I recently re-inherited this site and realized the GP pro plugin that had been installed isn’t on the installed plugins page. When I tried reinstalling, the install failed stating the destination folder already exists. I could upload thru FTP but wanted to be sure I didn’t overwrite anything if I did so.

    Thanks so much for your help,

    Lisa

    #1128360
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    That’s strange.

    The error means that the plugin is already installed.

    Are you sure that it’s not listed under Dashboard > Plugins?

    You can reinstall it no problem without overwriting anything.

    Let me know if this helps ๐Ÿ™‚

    #1130944
    Lisa

    Thanks so much, Leo. I was worried I’d overwrite a lot of custom coding. It’s weird that the plugin wasn’t in the directory but was in the wp-content folder. I uploaded the pro plugin and it’s all working like a charm.

    Thanks again!

    Lisa

    #1130946
    Leo
    Staff
    Customer Support
    #1142679
    Lisa

    Hi Leo,

    On the site that is the subject of this thread, the dropdown carrot icons in the primary menu are showing as boxes. I tried installing font awesome but that didn’t make a difference. Any suggestions on how to get the dropdown arrows back?

    Thanks always, for your help,

    Lisa

    #1142688
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    go to Customizer > General and switch the Icon Type to SVG.

    #1142724
    Lisa

    Awesome! Thank you for that fast answer and solution. It worked!!

    Have a wonderful weekend –

    Lisa

    #1142725
    David
    Staff
    Customer Support
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.