[Resolved] Picture in site header not working

Home Forums Support Picture in site header not working

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #135201
    mapsarska

    Sorry for another noob problem.

    I tried several times but cannot add a picture in my page header. (I mean site not post/single page).
    I use proper size which customizer advise to me – 940x250px, it seems as the picture is adding but then i get only white screen.

    Only way i can make header looking like i want is to set header background, and so i did.

    What am i doing wrong?

    #135209
    Jean

    Hello mapsarska,

    No need to worry about your questions, we are here to help! 😀

    I think this is because of memory limit, can you follow this tutorial: https://generatepress.com/knowledgebase/increasing-memory-limit/

    Will help you to increase your memory limit. 😀

    #135214
    mapsarska

    I have edited wp.config file in my wordpress folder on ftp.
    And tried once again, unfourtunately didnt help. Look like this ->http://images59.fotosik.pl/1759/a945f2fef1d13b44.jpg
    You think i should call my server host?

    #135218
    Jean

    Try to upload your image via Background Addon.

    Go to Appearance > Customizer > Background Images > Header

    https://generatepress.com/downloads/generate-backgrounds/

    #135219
    mapsarska

    Background is working fine that i know.
    What i want to acheive is in topic about slideshow in header, sorry to mess up so many subject…

    #135311
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    That doesn’t look like the correct header upload area – a plugin must be adding that section.

    Go to “Customize > Site Identity” and you’ll see the area to upload your logo.

    Let me know 🙂

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.