[Support request] Parallax Effect not working in Sections

Home Forums Support Parallax Effect not working in Sections

This topic contains 5 replies, has 3 voices, and was last updated by  Leo 3 days, 17 hours ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #627676

    Brian

    Hi,

    I have put in a background image into a section and turned on parallax effect but it doesn’t seem to work. Could you have a look at it please?

    Kind Regards,

    Brian Thompson

    GeneratePress 2.1.3
    GP Premium 1.6.2
    #627730

    Leo Customer Support

    Hi there,

    Are you referring to the one in section 4?

    If so can you add more content so we can scroll pass it and test?

    #627807

    Brian

    Hi Leo,

    yes I am referring to imaage in section 4.

    I have added extra p tags to it but it doesn’t seem to have made any difference.

    #627893

    Leo Customer Support

    The problem is that there isn’t enough content after section 4.

    In order for parallax to work, we need to be able to scroll pass it.

    If you apply a background image to section 3 to replace the red background, you should see it working as we are able to scroll pass it.

    #1132004

    fabiosilva

    Hi,
    I’m trying use the Parallax on sections, but not working.

    I try search a solutions on your forum, but I can’t make a conclusion. 🙁

    #1132113

    Leo Customer Support

    Any chance you can link us to the page in question?

    Feel free to open a new topic so you can use the private URL field.

    Thanks!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.