[Resolved] Pages not showing

Home Forums Support Pages not showing

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #499993
    Didier

    The site was public for a month, all was fine.
    And today only the home page and the blog page are displayed, on the other pages only the menu appears, the rest is blank.
    the last lines of code:

    <main id=”main” class=”site-main”>

    There was an update to Generatepress that I did thinking it would solve the problem.
    I am using Lightweight Grid Columns

    My client said they didn’t add anything to the blog or make any modification. Thy only have acces to Media, new page creation and blog.

    GeneratePress 2.0.2
    GP Premium 1.5.6
    #500279
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    Can you try #1 here to eliminate plugin conflict?
    https://docs.generatepress.com/article/debugging-tips/

    We haven’t received any reports on this so I don’t think it’s GP.

    If not can you link us to your site?

    You can edit the original topic and use the private URL field.

    #500441
    Didier

    Ok, I just sent you the link.
    I’ll try #1 to eliminate plugin conflict
    Thanks

    #500845
    Didier

    Hello Leo, you were right, it was not a GP problem.
    It would have ben good to know which one is the problem, but in fact it’s very tricky, because different combinations of plugins which were the problem not one alone, and my client was in a hurry to get his site back online, I had to stop the tests. It’s a pity.

    Thanks for your help
    Didier

    #501232
    Leo
    Staff
    Customer Support
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.