[Resolved] Page Title Showing Despite Having Content Title Disabled

Home Forums Support [Resolved] Page Title Showing Despite Having Content Title Disabled

Home Forums Support Page Title Showing Despite Having Content Title Disabled

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #1588462
    Gordon

    Hi,

    I’m trying to work on a new version of my homepage but whenever I preview the page, the page title appears and is throwing off the look of the page. I have the page title hidden in the editor and have checked that Content Title is a disabled element. It appears greyed out when I’m editing the page, but as soon as I preview it appears.

    This used to seem to work fine before.

    Thanks,
    Katherine

    #1588465
    Gordon

    Never mind, I got it.

    #1588525
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Glad to hear ๐Ÿ™‚

    #1773539
    Jaromir

    Hi Katherine
    I have the same problem, please what was the solution?
    Thank you
    Jay

    #1773563
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Hi Jaromir,

    Can you open a new topic for this? So you can use the private information text field to provide the site details.

    We may have to inspect the page to see what’s adding the page title.

    Note: It’s possible that the title is coming from a Header Element. (if you’re using {{post_title}})

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #1775194
    Jaromir

    Hi Elvin
    Thank you a lot for your prompt help. I decided to return to a clean WP installation without an imported GP theme, just basic GP + premium features. So far it works as I expect.
    Have a nice day
    J.

    #1775210
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Thanks for letting up know. No problem. Stay safe. ๐Ÿ˜€

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.