[Resolved] Page Hero background image only visible to logged in users

Home Forums Support Page Hero background image only visible to logged in users

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #1106902
    Oliver

    Hi, I am using “article” theme from page library with a modified home page hero. I have added a custom background image (1500×377 px) and only use “a non-breaking space” as text (basically, I only like to display an image).

    All is displayed well only for logged in users. nothing to anonymous.

    Any ideas, please?

    Thanks,
    Oliver

    #1106943
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    I see a couple of problems:

    – The background color is set to a solid white color which would cover the image.

    – When I open the image source file, it leads to a page not found:
    https://www.screencast.com/t/7l8IHsVa

    Let me know if this helps 🙂

    #1107020
    Oliver

    Hi Leo – thanks.

    The background should be clear now. Not sure where the “old image source link” is from…
    I just checked all the ‘hero element’ settings – there is no link.

    And as I said – if logged into the site all is shown as expected..
    I can provide access if you think it is useful.

    Thanks,
    Oliver

    #1107216
    Oliver

    hi – all good now. the problem was a ‘cache plugin’.

    Thanks,
    Oliver

    #1107271
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Glad you’ve figured out!

    When something works in customizer preview and not in live site, 99% of the time it’s a caching problem 🙂

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.