Black Friday! Get up to 25% off GP Premium! Learn more ➝

[Resolved] Page Header not showing Video or Advanced Settings

Home Forums Support [Resolved] Page Header not showing Video or Advanced Settings

Home Forums Support Page Header not showing Video or Advanced Settings

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #192906
    antware

    Hi Tom

    I’m not able to show the Video and Advanced Settings buttons in the Page Header Add On. Funny thing is when I refresh the page editor in the backend they briefly appear and then once the page is fully loaded, they disappear. So all I’m left with the Image Settings and Content settings button. Using GP Premium 1.2.83.

    What’s causing this and how can I resolve this. Using the latest GeneratePress theme and Statement Child Theme ?

    #192919
    antware

    Please ignore Tom, managed to figure it out. For anyone battling with the same issue. You have to type something in Content Area first, before the other buttons appear.

    #192984
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Glad you got it sorted πŸ™‚

    #224141
    Rylan Urban

    I’m having the same problem… there is content on the page – options appear on refresh, but then dissapear quickly afterwards!

    #224143
    Rylan Urban

    oh… I see what you mean now. Figured it out. Very Confusing!

    #224147
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Sorry for the confusion.

    However, without content added, those options do nothing at all, which is also confusing πŸ™‚

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.