[Resolved] Not able to activate GP Premium on new site

Home Forums Support [Resolved] Not able to activate GP Premium on new site

Home Forums Support Not able to activate GP Premium on new site

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #2014079
    Tim

    Hello,

    I have a new WordPress installation and have installed the GP Premium Plugin. Two Issues:

    1. When adding my license key and hitting Save key, nothing happens, the button just spins. However, the site is listed under My Account here on this site.

    2. Upon installation, I activated all the modules. Now I want to disable the ones I don’t need, but clicking Deactivate does the same thing, just spins and spins but the modules aren’t deactivated…

    See attached screen recording.

    #2014104
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Hi Tim,

    Can you disable ALL plugins except GP Premium and try again and see if the issues mentioned still occurs?

    If it does, can you contact your host and confirm if there’s no firewall preventing outgoing communication with generatepress.com using cURL?

    Also, can you share your site’s IP address as well? So we can check if it’s blocked on our end. 🙂

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #2014118
    Tim

    Disabled everything, still no luck.

    I am hosting the site myself and it looks like curl is working

    sudo curl -v generatepress.com
    * Expire in 0 ms for 6 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 1 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 1 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 1 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 1 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 2 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 2 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 2 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 2 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 2 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 2 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 2 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 2 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 2 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 2 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 2 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 1 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 1 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Expire in 1 ms for 1 (transfer 0x563c6a065fb0)
    *   Trying 162.159.135.42...
    * TCP_NODELAY set
    * Expire in 200 ms for 4 (transfer 0x563c6a065fb0)
    * Connected to generatepress.com (162.159.135.42) port 80 (#0)
    > GET / HTTP/1.1
    > Host: generatepress.com
    > User-Agent: curl/7.64.0
    > Accept: */*
    > 
    < HTTP/1.1 301 Moved Permanently
    < Date: Mon, 22 Nov 2021 08:15:13 GMT
    < Content-Type: text/html; charset=UTF-8
    < Transfer-Encoding: chunked
    < Connection: keep-alive
    < Location: https://generatepress.com/
    < CF-Ray: 6b20b56d5e924a62-FRA
    < Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate
    < Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
    < CF-Cache-Status: DYNAMIC
    < Content-Security-Policy: frame-ancestors 'self'
    < ki-edge: v=16.6
    < Pragma: no-cache
    < X-Content-Type-Options: nosniff
    < X-Edge-Location-Klb: 1
    < X-Kinsta-Cache: MISS
    < X-Redirect-By: WordPress
    < X-UA-Compatible: IE=edge
    < Server: cloudflare
    < alt-svc: h3=":443"; ma=86400, h3-29=":443"; ma=86400, h3-28=":443"; ma=86400, h3-27=":443"; ma=86400
    < 
    * Connection #0 to host generatepress.com left intact

    IP attached

    #2014565
    Tim

    Just tried again and it appears to have fixed itself.. 😀

    #2014831
    admin

    Hi,

    I’ve the a similar problem.

    1. When adding I activated the modules the button just spins and spins but the modules aren’t activated… I cannot use the GP premium plugin…

    What can I do?

    #2015059
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    one of our team will respond directly to your topic.

    #2015554
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Can you go to “Settings > Permalinks” and click the save button then try again?

    Let me know 🙂

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.