[Support request] No Sections Added Error

Home Forums Support No Sections Added Error

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1286658
    Vishnu

    I was using sections features on my staging site from the past few days. It was working fine.

    But today when I started to work on a few pages and posts using sections, it is not working. When I check for previews, it shows “No sections added”.

    ANd it is showing only on some pages and posts. On other pages and posts, it is working fine.

    But the old pages where I used sections before are working fine. I tried de-activating all the plugins and checked whether there are any conflicts, but there is nothing so.

    #1287471
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    Would you consider using GenerateBlocks for new pages?
    https://generateblocks.com/

    It is the replacement for Sections and it’s Gutenberg compatible.

    It can do anything that Sections can do and offers much more.

    Let me know 🙂

    #1288039
    Vishnu

    Okay.

    But, I am using a classic editor as it is user-friendly. Is generateblocks compatible with it?

    #1288503
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    GenerateBlocks only works with the Block ( Gutenberg ) editor – so no it won’t work in the Classic Editor.

    However you can use the Block Editor for pages you would have used Sections for, and continue to use Classic editor for your other content.

    #1289449
    Vishnu

    Okay..no way we can fix the sections issue in classic editor?

    #1290668
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    That definitely shouldn’t be happening.

    What version of WP are you using? Can you try deactivating other plugins to check for a conflict?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.