Black Friday Sale! Get $20 off GP Premium, $40 off our new Lifetime license, and 45% off license renewals/extensions! Learn more

[Resolved] Newly added Font Awesome not showing

Home Forums Support Newly added Font Awesome not showing

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #452196
    scott doel

    Probably something silly but when I add new icons, they don’t show. But all the existing ones still show

    The ‘Load essential icons only Load essential Font Awesome icons instead of the full library.’ is unchecked (I have also checked and saved, and unchecked and saved just in case)

    Autoptimize in turned off (cache folder deleted) and the website has been paused in Cloudflare

    I have activated GP to make sure it’s not my child theme, and the problem still persists

    All plugins are turned off, besides GPP

    Please advise

    GeneratePress 2.0.1
    GP Premium 1.5.6
    #452303
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Is there somewhere specific I should be looking for broken icons? All of them seem to be working for me.

    #452390
    scott doel

    Sorry Tom should have said.

    It’s the second last heading where it says what we do.

    I can use an existing icon that has been used somewhere else but not a new one

    #452601
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    You’re using a plugin called Coursify Pro which is loading the Font Awesome library. Perhaps the version they’re loading doesn’t have the icon you’re looking for?

    They can fix this by adding the version of Font Awesome they’re using the wp_enqueue_style() function.

    #452652
    scott doel

    Thanks Tom another plugin for the bin

    #453136
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.