[Resolved] Multiple Content Templates Colour Issue

Home Forums Support [Resolved] Multiple Content Templates Colour Issue

Home Forums Support Multiple Content Templates Colour Issue

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #2355795
    Matt

    Hi Guys,

    I’ve follwed the steps in Leo’s video on your docs for setting up multiple content templates based on Category.

    I have a main content template that has a container block with a gradient on it applied to all posts. I then have another template that is similar, but has a flat backgound colour on the container mentioned above and gradient is switched off.

    Setting on the element are:
    Apply to: Posts with Term
    Taxonomy: Category
    Term Name: {my catergory slug}
    Parent Element: {my main content template as mentioend above}

    When I save this and view it on the front end, all containers have the gradient applied.

    I can see in the inspector that all of the containers are being given the same GF unique class and the different styles I am adding are just being overwritten. (ie. all containers have the gb-container-0a8d5fa9 class on them, even though they are seperate Content Templates).

    Any ideas?

    #2355879
    Matt

    I think this issue came about because I copy/ pasted the layout between content templates. I have recreated them and the issue is fixed.

    #2355948
    Fernando
    Customer Support

    Glad you resolved the issue Matt!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.