Black Friday Sale! Get $20 off GP Premium, $40 off our new Lifetime license, and 45% off license renewals/extensions! Learn more

[Support request] Multimedia Library is not working

Home Forums Support Multimedia Library is not working

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #447998
    Esteban

    Hi!

    I am working on my new website and one day to another Multimedia Library is not loading anymore, and cannot change any new picture with Elementor.

    Hope you can help me ASAP.

    Esteban

    GeneratePress 2.0
    #448153
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    Like the WordPress media library is not loading?

    Are you seeing any errors?

    #448179
    Esteban

    Yes, keep loading and not show anything. Also when i want to change a picture from Elementor, i cannot because i am no able to upload and see other pictures. I have a picture but i cannot attach here.

    #448220
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    There’s likely an error being caused by one of your other plugins. Have you tried deactivating them?

    #448497
    Esteban

    Hi Tom,

    I already check the plugins deactivating. I try another theme and works perfectly. I already talk to the hosting (Siteground) and the check my version that it is a theme problem.

    Please let me know if you can help me.I need to continue working on this.

    THanks

    #448892
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    We haven’t had any other reports of this. I also can’t get the issue to happen on any of our live or test sites.

    Unfortunately a lot of hosting/plugin support teams will lay blame on themes right away, as there’s a lot of poorly coded themes out there.

    If you’d like to send me temporary admin login details I can take a closer look, but I’m 99% sure it’s hosting related: https://generatepress.com/contact/

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.