[Support request] Mozilla Firefox CSS Issue

Home Forums Support [Support request] Mozilla Firefox CSS Issue

Home Forums Support Mozilla Firefox CSS Issue

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1583887
    Simone Longato

    Hi,

    we’ve an issue with CSS only in Mozilla Firefox Browser. It seems fonts link are not working.
    No problem in Chrome, Explorer etc.

    Can you help us?

    The site is http://www.magnetmarketing.it

    Thanks

    #1583947
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Hi,

    I’m not exactly sure I understand what you mean.

    Can you provide us more details? perhaps screenshots of how it is on chrome compared to how it is on firefox?

    Let us know. Thanks.

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #1583967
    Simone Longato

    Hi Elvin,

    yes of course.

    Chrome with the correct font:
    https://www.magnetmarketing.it/wp-content/uploads/chrome.jpg

    Firefox with the font issue:
    https://www.magnetmarketing.it/wp-content/uploads/firefox.jpg

    Thanks!

    #1584020
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    I’m viewing your site on Firefox and I don’t see this issue.

    Here’s how it looks like on my end using Firefox:
    https://share.getcloudapp.com/xQuYzzrY

    As you can see here, its display the correct font even when I’m on a Firefox browser.

    That said, perhaps you’re viewing a browser cached version on your Firefox browser.

    Can you try clearing Firefox’ browser cache?
    Here’s how to do it – https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-clear-firefox-cache

    You then try to check again if it displays properly on your end.

    Let us know. 🙂

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #1584072
    Simone Longato

    Hi,

    I’ve cleaned cahce already, but I still see the same font problem.

    Everyway thanks for your support, I will check the issue in the next days.

    #1584095
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Strange.

    Everyway thanks for your support, I will check the issue in the next days.

    Consider checking the site on another computer w/ a the latest Firefox browser and see if the issue occurs.

    Let us know how it goes.

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.