[Resolved] Moved website … sections are gone

Home Forums Support [Resolved] Moved website … sections are gone

Home Forums Support Moved website … sections are gone

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1658853
    Björn

    Hi.

    I built my new website to my needs on a different domain.

    Now I have just moved my website to the intented domain but all sections are gone now – are they lost?

    Did I do anything wrong? I replaced the olr URL with the new URL in the database but I can’t tell if this was causing it.

    Any suggestions?

    Thanks in advance!

    #1659149
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    can you check the Sections module is still enabled in Appearance > GeneratePress.

    #1659172
    Björn

    Yes it is enabled. I also see the check box in the backend of the page.

    Luckily the whole code was in the regular editor box so I made everything new with some minor adjustments (background color, margins and custom CSS were lost).

    So this topic is solved or not? I mean I do not need any help anymore but it was rather a workaround than a solution.

    BTW: GP is a great theme and you guy are great as well! 🙂

    #1659506
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Hi there,

    Doing a find/replace of URLs in the database can cause issues like this with post meta.

    Usually, it’s better to go with a plugin like Velvet Blues Update URLs: https://wordpress.org/plugins/velvet-blues-update-urls/

    There’s a handful of others as well. They specifically only replace URLs in your content/meta and leave things like GUIDs alone.

    Glad you got things back to the way they were 🙂

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.