[Support request] Mobile responsive issue

Home Forums Support Mobile responsive issue

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #1343190
    phaadmin

    Hi there,

    I can’t seem to shift the content container to the left on mobile. I’ve tried to adjust settings in Appearance > Customise > Layout > Container but nothing works. I’ve looked at other people’s forum topics and suspect something else is controlling this Elementor? But still can’t fix. Any help would be awesome

    Thanks, Graham

    #1343345
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    in Appearance > Customise > Layout > Container you can set separate padding options for mobile by clicking the mobile icon before changing its values.

    #1344123
    phaadmin

    Hi David,

    Thanks for that, I’ve already tried that and it doesn’t work, which is why I thought it is being controlled by another plug in. Can I give you the website log in and you have a look?

    Thanks, Graham

    #1344364
    David
    Staff
    Customer Support

    Aah ok go to Customizer > Additional CSS and remove this:

    .separate-containers .inside-article, .separate-containers .comments-area, .separate-containers .page-header, .separate-containers .paging-navigation, .one-container .site-content, .inside-page-header, .wp-block-group__inner-container {
        padding: 76px 20px 21px 76px;
    }
    #1344886
    phaadmin

    You, my friend, are awesome! Thanks 🙂

    #1345053
    phaadmin

    Just one more thing, the following page doesn’t seem to be responding to the change in mobile padding: https://www.phansw.org.au/shop/

    Any idea why?

    Cheers, Graham

    #1345145
    David
    Staff
    Customer Support

    I am seeing the same padding on the shop page as the other pages.
    Browser caching maybe?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.