[Resolved] Mobile Menu not working as expected

Home Forums Support Mobile Menu not working as expected

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #333359
    Keith

    Hi

    I have a simple / base setup of GP, GP Premium, Elementor & Elementor Pro

    I have used this combo before without an issue but on this site I have a problem –
    https://base.click-2-order.co.uk

    The Top Menu is fine for Desktop and Tablet screen sizes but when I shrink to mobile ( <=768px) then it goes wrong and appears to lose the css styles and gets messed up?…

    I have now deactivated ALL plugins (other than 2 GP and 2 Elementor ones – Still on Elementor Pro 1.50 even though 1.52 released in last day) and whilst a bit better I still seem to be losing the Hamburger Menu?

    Any idea what could be setup wrong?

    Thanks
    Keith

    GeneratePress 1.3.48
    GP Premium 1.3
    #333491
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    This is what I see: https://s4.postimg.org/avpr0t099/2017-06-14_0837.png

    Not sure what’s messed up?

    I would recommend uploading just the site icon for the mobile header logo as there is not a lot of space.

    If you want to use the current logo then I would suggest turning off the mobile header and just use the normal header which is also responsive.
    https://docs.generatepress.com/article/mobile-header/

    Let me know.

    #333511
    Keith

    Hi Leo

    Thanks for reply

    Yes it appears ok now! earlier the Menu and icon were not visible – must have been some caching going on?!

    Yes the logo was only for test I have a smaller one.
    I will go with the Mobile Header as it’s preferable but when I disabled it then again the display got garbled – but I can probably add padding or whatever to sort that

    cheers

    #333518
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Yeah likely caching.

    Let me know if you need more help on figure out the mobile header padding etc 🙂

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.