[Resolved] Mobile Menu Disappears 1.2.7

Home Forums Support Mobile Menu Disappears 1.2.7

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #68668
    endurox

    Hello Tom.

    First, let me thank you for the theme updates and code optimizations. Nice work.

    I recently upgraded from 1.2.5 to 1.2.7 and discovered that when viewing on any mobile device that the menu would simply disappear.

    I disabled my cache plugin, then restored to 1.2.5, eliminated my custom navigational styles and reapplied the update with the same effect.

    I restored once more to 1.2.5 but this time I only upgraded to 1.2.6, the mobile menu appears and works fine there.

    I did my best to eliminate any potential for my having caused the issue. Thanks again, let me know if you need any more info!

    #68674
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Hi Manny,

    Thanks for being thorough!

    Can you link me to your site?

    Have you cleared your browser cache?

    Let me know 🙂

    #68714
    endurox

    Thanks Tom,

    I found the issue to be with my child theme style sheet. Had an @import set at top to point back to your main styles.css as I thought was necessary for child themes (can no longer find the article which told me to do that so I must have pulled it from thin air). I removed that @import line and it all works. Sorry and thanks.

    Manny

    #68760
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.